“LA NOSTRA FUNCIÓ ÉS UNIR INTERESSOS I ACONSEGUIR LA SATISFACCIÓ DELS NOSTRES CLIENTS I DELS PROFESSIONALS QUE CONFIEN EN LA NOSTRA FEINA”

Català Recursos Humans, S.L va ser creada el Gener de l’any 2000 amb el propòsit, de ser la Consultora de Selecció i Recursos Humans, més especialitzada i coneixedora del sector tecnològic.

Durant tots aquests anys i gràcies a la gran experiència per part del nostre equip, oferint sempre un treball continu i professional, hem aconseguit que Català Recursos Humans, S.L s’hagi convertit en la Consultora de referència per les empreses del mercat TIC. Els nostres clients són empreses pertanyents al sector IT i d’altres empreses de diferents sectors d’activitat (gran consum, farma, banca, industria), que requereixen de personal qualificat per als seus departaments tècnics.

Judith Català portrait

JUDITH
CATALÀ


Sòcia-Directora

“Si coneixes bé les necessitats i expectatives dels teus clients i les dels professionals del sector, aconsegueixes l’èxit en el procés d’unir-los en un projecte”

Monica Català Portrait

MÒNICA
CATALÀ


Sòcia-Consultora

“La qualitat del teu servei, depen de la qualitat del teu equip”

Joaquim Català Portrait

JOAQUIM
CATALÀ


Soci-Fundador

“Una llarga experiència et converteix en un gran coneixedor del negoci i del sector”

LA NOSTRA FILOSOFIA:

QUALITAT, AGILITAT I TRACTE PERSONAL

Tot professional en recerca de feina o client que requereix els nostres serveis és tractat amb la màxima qualitat, agilitat i tracte personal.

GRAN CONEIXEMENT DEL SECTOR

Per identificar i valorar bons professionals en una àrea tan especialitzada, s’ha de conèixer molt bé aquest sector, els perfils que aquest demanda i saber generar confiança, tant als candidats com a les empreses clients.

ATENCIÓ DEDICADA I PERSONALITZADA

Oferim una atenció dedicada i personalitzada, tant a clients com a candidats.

Per tal d’atraure talent en un camp tant especialitzat i dinàmic com és el nostre sector, disposem de l’habilitat de conèixer be les necessitats demandades pels nostres clients, creem una relació basada en la confiança i contactem amb els millors professionals del sector.

TREBALLAR CONJUNTAMENT

La nostra filosofia és treballar conjuntament amb el nostre client. Som un “partner” que l’acompanyem i ajudem per aconseguir el mateix objectiu d’èxit.

SOLUCIONS FLEXIBLES I CREATIVES

Som àgils, adaptables i treballem amb les màximes eines tecnològiques
disponibles, per fer front als canvis i requeriments necessaris en qualsevol moment. Oferim solucions de qualitat i altament professionals, però a l’hora flexibles i creatives.

ÀMPLIA XARXA DE CONTACTES

Degut a tots aquests anys d’experiència, disposem d’ una àmplia xarxa de contactes que formen part d’aquest mercat.

LA MILLOR LLISTA DE PROFESSIONALS

Som actius en totes les webs especialitzades, per així incrementar la nostra capacitat de relació i per proporcionar la millor llista de professionals de la manera més eficient i en poc temps.