Condicions de tractament de dades personals dels candidats

En compliment de la legislació vigent en matèria de Protecció de Dades, l’informem que la seva informació curricular que ens faciliti, serà objecte de tractament per part de CATALÀ RECURSOS HUMANS, SL, amb l’objectiu de gestionar la seva candidatura al procés de selecció per al qual s’ha inscrit.

A l’acceptar les presents condicions, vostè permet expressament que CATALÀ RECURSOS HUMANS, S.L. amb domicili social al C / Via Augusta 13-15, Planta 6ª. Despatx 605. Barcelona 08006:

  • Tractar les seves dades personals amb la finalitat de gestionar la seva candidatura al procés de selecció al qual s’ha inscrit.
  • Cedir les seves dades personals completes, a aquelles organitzacions que contractin els nostres serveis de gestió de processos de selecció. CATALÀ RECURSOS HUMANS, S.L. té la precaució d’enviar dades dissociades als seus clients en les primeres fases dels processos de selecció, no incloent d’aquesta manera dades personals que li puguin identificar.
  • Mantenir el seu currículum en la base de dades de candidats, per informar sobre futurs processos de selecció d’acord amb el seu perfil i experiència.

CATALÀ RECURSOS HUMANS, S.L. no utilitzarà les seves dades personals amb finalitats incompatibles a les que figuren en aquesta clàusula o queden descrites al peu de cada formulari present a la nostra pàgina web.

La no acceptació de les presents clàusules de tractament de les seves dades personals, no permetrà gestionar la seva inscripció al procés de selecció.

En qualsevol moment, vostè podrà exercir els seus drets segons preveu la legislació vigent, fent-nos arribar la seva sol·licitud per correu electrònic a l’adreça rrhh@catalarrhh.es, acreditant degudament la seva identitat.